Velkommen til Anjas Blomster

Velkommen til Anjas Blomster

Det som drømme er gjort af

Øl

Hos Anjas Blomster kan du vælge mellem mange forskellige velsmagende special øl. Vi har øl fra forskellige bryghuse og øl i forskellige størrelser.

Forårs Bock
En lys Bock, som er lavet efter den tyske stilart Helles Bock. Det er en traditionel bayersk opskrift lavet med humletypen Hallertau Mandarina, der bidrager med friske noter af citrus og tropefrugt. Alk. 7,0% vol. 30 IBU. 50 cl.

Honey Gold
I Honey Gold er anvendt lyse malte sammen med Leatherwood honning fra Tasmanien. Leatherwood honning er en af de mest aromatiske og blomstrede honninger, hvor medden som smagsgiver er med til at give Honey Gold en dejlig afrundet smag og aroma.
7,0% vol. 28 IBU. 50 cl.
Jagt øl
Udviklet i samarbejde med en flok jægere, der ønskede en smagsoplevelse, der passer til stemningen i jagthytten om aftenen eller til frokost efter en tur på jagt.
Alk. 5,6% vol. 29 IBU. 50 cl.
Morgen Dug
Morgendug fik sit navn efter en række prøvesmagninger, hvor en smagsdommer udtalt, at den blide men samtidige bitre smag gav mindelser om gåturen gennem græsset en kølig morgen i bare tæer. Deraf navnet Morgendug.
Alk. 5,6% vol. 35 IBU. 50 cl.
Mosebryg
Mørk mosebryg er den første øl, der blev brygget på Grauballe bryghus i 2002. Prøn den, mens I snakker og gode minder, og lad øllen tage dig tilbage til de gamle dage.
Alk. 5,6% vol. 32 IBU. 50 cl.

Orange Blossom
Du kan næsten høre det på navnet, Orange Blosom, som har smag af appelsin og honning, der kommer fra honningen Orange Leatherwood.
Alk. 6,3% vol. 30 IBU. 50 cl.
Sort Sol
Smagen i denne øl gav brygmesteren minder om en herlig efterårs-aften i det sydvestlige Danmark, hvor turen var gået ud til Tønder-marsken for at se de mange stære på træk – Sort sol. Deraf navnet på øllen.
Alk. 6,5% vol. 30 IBU. 50 cl.
Hvede
På en sommerdag med duften af nyslået græs, lækker mad og godt selskab, kan du nyde vores lækre hvedeøl.
Alk. 4,7% vol. 32 IBU. 50 cl.
Hjejlen
Måske har du allerede stiftet bekendskab med Hjejlen?. Måske har du ikke?. Uanset hvad er navnet lokalt og kommer fra verdens ældste hjuldamper i drift, som sejler her i Silkeborg.
Alk. 5,7% vol. 29 IBU. 50 cl.
Visits: 1122